Tarasso AB

Varje dag underlättar Rambo vardagen för över 40 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i norra Bohuslän inom återvinning och avfallshantering med hushålls- och företagskunder. Rambos uppdrag är att tillgodose ägarkommunernas och dess invånares behov av en ekonomiskt och miljömässigt långsiktigt hållbar resurshushållning och avfallshantering. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 80 anställda.

I vår fortsatta utvecklingsresa söker vi dig som vill bli en del av Rambo, bidra till en långsiktigt hållbar miljö för våra kommuninvånare, kunder och ägare och skapa bästa upplevelsen i det dagliga mötet med oss som leverantör.

Om rollen
Vi söker en trygg och engagerad ledare som målinriktat vill leda och vidareutveckla Rambos kommunikationsarbete såväl internt som externt.

Som kommunikations- och kundservicechef arbetar du framförallt med att stödja chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor samtidigt som du arbetar både operativt och strategiskt med kommunikationsinsatser. Du arbetar med både intern och extern kommunikation, omvärldsbevakning, film, text och bild, samt sociala medier och digitala kanaler. Viktigt för rollen är att du har ett starkt driv och ett smittande positivt engagemang att tillsammans med vår organisation utveckla bolaget. Du är prestigelös i ditt ledarskap och utvecklar dina medarbetare genom delaktighet och samverkan.

Du leder din grupp bestående av fyra till sex medarbetare, rapporterar till VD och ingår i VD:s ledningsgrupp och du bidrar till Rambos fortsatta utveckling.

Kvalifikationer
För rollen krävs en nyfikenhet och ett intresse av att följa och fånga det som händer inom områden som är kopplade till vår verksamhet. Uppdraget innebär en central roll vilket ställer krav på att du har god samarbetsförmåga och social kompetens. Som person är du proaktiv, självgående och har ett flexibelt och ledande arbetssätt. Vi utgår från att du har en hög kommunikativ förmåga där du leder och samverkar utifrån bolagets värdeord - förtroende, enkelhet och närhet – som är vägledande för hela vår verksamhet och företagskultur.

Du är trygg i din roll, och har god tillit till dina medarbetares kompetens och du har lätt för att leda, motivera och engagera din omgivning. För att lyckas i rollen krävs en strategisk förmåga och en vana att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

  • Du har högskoleutbildning/eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, journalistik eller motsvarande utbildning för uppdraget.
  • Du har några års arbetslivserfarenhet inom kommunikation och det är meriterande om du har erfarenhet av a personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar.
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du har goda kunskaper inom IT så som erfarenhet av Officepaketet, Adobe InDesign, Photoshop, sociala medier och WordPress.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller kommunikation inom kommunal verksamhet och/eller annan politiskt styrd organisation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på ledarskap överensstämmer med vår. Vill du vara en del av oss?  Välkommen med din ansökan!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Tarasso AB. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ylva Dahl 0730 26 38 34 och Annchen Kull 0730 39 70 34.

Då vi har löpande urval ser vi gärna att du skickar din ansökan redan nu dock senast 29 juni. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion.

 

 

 

Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Ylva Dahl, 073-026 38 34
  • Annchen Kull , 073-039 70 34
Sista ansökningsdag 2020-06-29

返回职位空缺页面