Tarasso AB

Bransch- och föreningsansvarig till Byggföretagen; Göteborgsregionen Södra Älvsborg med placering i Göteborg


Om Byggföretagen


Vi är en bransch- och arbetsgivarorganisation som samlar bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige hållbart. Vi verkar genom 25 lokalkontor i hela landet och ett gemensamt kansli i Stockholm. Våra medlemmar finns i alla storlekar och verkar över hela landet. Medlemsföretagen är organiserade i lokala byggföreningar som i sin tur tillhör sex geografiska regioner.

Tillsammans bygger vi Sverige på schyssta grunder!

Vi söker dig som har ett stort samhällsintresse, är bra på att koordinera och projektleda samt har ett starkt eget driv till Byggföretagen i Göteborgsregionen Södra Älvsborg.Om rollen

Som bransch- och föreningsansvarig kommer du att vara ansvarig för och drivande i Branschutskottet Borås Södra Älvsborg som består av ett antal representanter från våra medlemsföretag. Utskottet arbetar brett med branschfrågor och bedrivs i föreningsliknande former. Du kommer att samordna och leda gruppen samt delta i olika samverkansgrupper och nätverk samt agerar tillsammans med medlemsföretagen för att driva våra frågor lokalt. Du kommer också vara utskottets främsta kontaktperson på Byggföretagen.

I den här tjänsten är du ansvarig för att samordna och koordinera verksamheten inom hela byggföreningen Göteborgsregionen Södra Älvsborg. I uppdraget arbetar du tillsammans med övriga kollegor mot uppsatta mål och rapporterar resultat. Du arbetar nära regionchefen som sköter delar av påverkansarbetet, externa kontakter och majoriteten av mediakontakterna i din geografi.

Som bransch- och föreningsansvarig kommer du även att ansvara för medlemsprocessen och delta i andra verksamhetsområden såsom arbetet med exempelvis infrastrukturfrågor.

I dina arbetsuppgifter ingår också att agera projektledare i interna projekt och koordinera aktiviteter i Göteborg med omnejd. Tjänsten handlar också om att på egen hand, och tillsammans med andra specialister, arrangera lokala aktiviteter såsom medlemsträffar kopplat till våra fokusområden. Dessa innefattar bland annat näringspolitik, sund konkurrens, kompetensförsörjning, kollektivavtal och arbetsrätt, arbetsmiljö och säkerhet.Vi söker dig


Som person är du positiv, utåtriktad och bra på att bygga nätverk och skapa goda relationer externt såväl som internt. Viktiga egenskaper är också ett starkt eget driv och ett systematiskt arbetssätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet från koordinerande och projektledande roller. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Du erbjuds en mycket dynamisk roll i en spännande och öppen organisation där medarbetarna får stort förtroende och eget ansvar. Region väst, som du tillhör, består av 15 medarbetare med olika ansvarsområden, men som tillsammans arbetar för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Arbetsplatsen är belägen i trevliga lokaler i centrala Göteborg och vi värnar om att skapa en bra balans mellan privat- och arbetsliv.

Vi tillämpar förtroendearbetstid och har ett lägre arbetstidsmått än den normala fyrtiotimmarsveckan. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, privatvårdsförsäkring samt gruppförsäkring. Vi tillämpar provanställning och i övriga frågor gäller tjänstemannaavtalet mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer, Unionen.

 

Ansök

I den här rekryteringen samarbetar Byggföretagen med Tarasso AB. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ylva Dahl 0730–26 38 34. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion.

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-23

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Ylva Dahl, 0730-263834

Zurück zu Stellenangeboten