Om Marenor
Marenor är en ledande sjömatsproducent på den nordiska marknaden. Vi är modiga, nära och engagerade i allt vi gör. Det genomsyrar allt från det miljövänliga fisket, de smakrika produkterna, vårt samhällsansvar och vår relation med våra kunder. Vi levererar våra smakrika produkter i Norden, övriga Europa och vidare ut i världen. Vår vision är att vi skall bli världsledande som producent av högkvalitativa sjömatsprodukter med fokus på hållbar utveckling.

Marenor är helägt av den norska koncernen Insula AS, som äger ett 15-tal starka och traditionsrika sjömatsföretag i Norden. Insula omsätter ca 6,5 miljarder, varav ca 2,5 miljarder i Sverige. Insula AS finns idag i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Om rollen
Marenor står inför en expansiv framtid och söker nu en driven, självständig och erfaren HR Business Partner till Kungshamn - Lysekil med huvudsaklig placering i Kungshamn.
I rollen som HR Business Partner har du det övergripande ansvaret för samtliga HR-relaterade frågor på våra produktionsanläggningar och uppdraget innebär en kombination av strategiskt och operativt arbete. Rollen är ett tydligt chefsstöd för organisationens ledare och för rätt person en stor möjlighet att skapa och utveckla en struktur för HR-arbetet från grunden. Du bidrar med professionell sakkunskap och erfarenhet inom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, facklig samverkan och förhandling.  

Du rapporterar till HR-Direktör på Insula Sverige och kommer också ingå i koncernens HR-ledning och förväntas vara delaktig i både framtagandet av gemensamma HR-processer men också i att förankra och implementera processerna i bolaget. Tjänsten innefattar i dagsläget inte personalansvar.

Vem söker vi?
Vi söker dig med bred och djup kompetens inom HR som ser möjligheten att få vara med att bygga upp en HR-strategi från grunden och förmånen i att få arbeta i en storslagen kustmiljö på västkusten. Du har en relevant akademisk examen och många års erfarenhet av ett brett kvalificerat HR-arbete från verksamheter med både kollektivanställda och tjänstemän. Du är trygg och erfaren i din roll och har god förhandlingsvana och goda kunskaper gällande arbetsmiljö och arbetsrätt

Vi ser gärna att du har arbetat med Livs-avtalet tidigare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är tydlig och strukturerad och har en hög samarbetsförmåga.

Med Marenors bästa för verksamheten besitter du förmågor som att både lyssna in och driva utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, erfarenhet och mognad.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Tarasso. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsulterna Ylva Dahl 073-026 38 34 och Richard Malmberg 070-294 54 16. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Sysselsättningsgrad 100
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Ylva Dahl, 0730-262834
  • Rickard Malmberg, 0702-945416
Publicerat 2019-02-27
Sista ansökningsdag 2019-04-01

Retour aux postes vacants