Tarasso AB

Ängelholms kommun söker chef till Huvuduppdrag Samhälle

Ängelholm är landets första agila kommun!

Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända.

Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras.

Vi lever efter vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Om Huvuduppdrag Samhälle
Ditt uppdrag blir att leda och utveckla ett att kommunens tre huvuduppdrag: Huvuduppdrag Samhälle.

Inom Samhälle ryms de verksamheter som arbetar med stadsmiljö, detaljplaner, bygglov, miljö, vatten och avlopp, kultur samt fritid och idrott. Inom huvuduppdraget finns även serviceverksamheterna intraprenad, måltidsservice och lokalvårdsservice.

Huvuduppdrag Samhälle har 450 medarbetare och omsätter  550 miljoner kronor. Investeringsramen uppgår i år till 180 miljoner kronor.

Kvalifikationer
För att du ska bli framgångsrik i ditt uppdrag hos oss utgår vi från att du har en lämplig universitets-eller högskoleutbildning i kombination med en gedigen och väldokumenterad erfarenhet av att vara chef i en politiskt styrd kommunal organisation. Du är också van att leda genom andra chefer.

Du är en modig, utvecklings- och resultatorienterad ledare. Det är helt naturligt för dig att både leva och leda utifrån kommunens värdegrund Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft för att skapa en kultur i linje med kommunens värden. Du drivs av att nå resultat i samverkan med andra och du tar stort ansvar för kommunen som helhet. Du har en väl utvecklad förmåga att växla mellan strategi och praktik samt mellan vision och vardag.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Tarasso AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Håkan Olsson 070-581 79 18. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion. Sista dag för ansökan är 2020-03-01.

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Kontakt
  • Håkan Olsson, 0705-817918
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Retour aux postes vacants