Binar Handling AB

Om oss
Binar Handling AB förser den globala tillverkningsindustrin med världsledande elektriska lyfthjälpmedel som är anpassade för att möta högt ställda krav gällande ergonomi, arbetsmiljö, säkerhet och effektivitet. Företaget har utveckling och tillverkning i Trollhättan och produkterna distribueras på den globala marknaden via vårt återförsäljarnät. Tillsammans med våra tyska, franska och kinesiska systerbolag bildar vi Binar Handling Group som ägs av det tyska bolaget Schmalz.

Hos oss skapas världens bästa lyfthjälpmedel från idé till färdig produkt. Vi arbetar i spännande projekt med användaren i centrum.

Läs mer om Binar Handling på vår hemsida: https://www.binarhandling.com/


Om uppdraget
Uppdraget går ut att hjälpa vår säljorganisation att ta fram koncept och underlag till pågående försäljningsärenden, med en huvudsaklig inriktning på utrikeskunder. Du kommer ha stor frihet att själv styra över ditt arbete och det är viktigt att du kan arbeta mot deadlines samt att du är noggrann och strukturerad. I vissa fall behöver vi stötta våra återförsäljare och kunder på plats, men merparten av arbetet utförs på kontoret i Trollhättan.

Du kommer att tillhöra är ett gott gäng som tillsammans hjälps åt att lösa kundens önskemål för bästa ergonomi och produktivitet. Då hela kedjan från försäljning till installation finns under samma tak, kommer du ha nära samarbete med både säljare, konstruktörer, verktygsmakare och installatörer.

Vem söker vi?
För att trivas hos oss tror vi att du är en självgående och driven person som gillar utmaningar, där kreativitet och problemlösning är viktiga ingredienser. Du har ett praktiskt handlag, är genuint teknikintresserad och har modet att testa dina idéer. I denna roll kommer du att ha frekvent kontakt med medarbetare och kunder i olika delar av världen, vilket kräver att du kommunikativ och har en förmåga att skapa goda långsiktiga relationer.

För att lyckas i rollen som konceptkonstruktör hos oss 

  • har du relevant akademisk examen inom teknikområdet
  • är du van vid självständigt arbete och att driva egna projekt
  • har du kunskap inom 3D-modellering
  • är det meriterande om du har elektronik- och/eller mekatronikkunskap

Som person

  • är du analytisk och nytänkande och besitter ett stort intresse för teknikutveckling
  • är du kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • ser du värdet av delaktighet, samverkan och gemensamma målbilder
  • värdesätter du goda relationer i mötet med andra
  • är du serviceinriktad och lyhörd för kundens behov

Utöver den formella kompetensen kommer vi också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det innebär att du är en social person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kollegor som kunder.

För dig med rätt kvalifikationer och inställning erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt marknadsledande företag.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Bellman, avdelningschef för kundprojekt, på jonas.bellman@binarhandling.com eller 070–5320380.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Annchen Kull på annchen@tarasso.se eller  0723-39 70 34. 

Då urvalet görs löpande ser vi gärna att du söker redan i dag! 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/17
Kontakt
  • Annchen Kull, 0723397034
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-23

Tillbaka till lediga jobb