Tarasso AB

Dalénium söker Teamledare/Gruppledare
Vi söker dig som älskar att möta människor i alla åldrar och brinner för, och tror att upplevelser och bemötande är en stor del av lärandet. Har du en stark tro på framtiden och tror på individens förmåga att övervinna hinder och svårigheter genom lärandet?

Då är det kanske dig vi söker!

Om rollen
I den här rollen får du ansvar att aktivt tillsammans med gruppen av pedagoger leda och utveckla den pedagogiska verksamheten på Dalénium. Du kommer tillsammans med gruppen utveckla verksamheten bland annat genom att ta fram program och projekt inom det naturvetenskapliga och tekniska området samt leda och genomföra dessa.  Som teamledare ansvarar du för att skapa goda förutsättningar för delaktighet och engagemang med verksamhetens mål i centrum.  Du kommer vara länken mellan den pedagogiska verksamheten och övriga funktioner inom Dalénium och du är direkt underställd och rapporterar till verksamhetschefen.

Det förekommer även administrativt arbete genom planering av schema och projekt för grupper samt att man deltar i bemanningen av dessa.

Kvalifikationer
Du har någon form av högskoleutbildning samt att intresse för teknik, naturvetenskap och pedagogiskt arbete. Det är inget krav på lärarexamen men du är intresserad av att testa dina pedagogiska kunskaper i ett nytt sammanhang.

Vi söker en strukturerad ledare som tidigare haft en ledande roll med delvis ansvar för personal. För passa in i gruppen är det viktigt att du är en ansvarfull person som är flexibel, kreativ och utåtriktad. För att lyckas i roller är det viktigt att du känner dig trygg med att hantera teknisk utrustning och drivs av att våga prova nytt.  Då tjänsten innefattar ansvar för budget och inköp till verksamheten är det är det viktigt att du har en ekonomisk förståelse.

Flytande svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för tjänsten.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Annchen Kull, telefon 0723-39 70 34 eller annchen@tarasso.se

Vi tillämpar löpande urval och ser därför att du skickar din ansökan redan i dag.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% semestertjänst
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb