Vill du arbeta i ett framgångsrikt och internationellt företag?
Trivs du med en omväxlande vardag och har erfarenhet från produktutveckling och mekanikkonstruktion kan vi erbjuda dig en spännande roll!

Binar Handling AB förser den globala tillverkningsindustrin med världsledande elektriska lyfthjälpmedel som är anpassade för att möta högt ställda krav gällande ergonomi, arbetsmiljö, säkerhet och effektivitet. Våra produkter, som riktar sig mot producerande företag inom bland annat fordons- och verkstadsindustrin, är representerade på den globala marknaden via vårt återförsäljarnät. Företaget, som är lokaliserat i Trollhättan med utveckling och tillverkning, ingår i Binar Handling Group som tillhör Schmalz.

Hos oss skapas världens bästa lyftanordning, från idé till färdig produkt. Våra produkter är de mest avancerade på marknaden. Läs mer om bolaget på www.binarhandling.com

Om uppdraget
Då Binar Handling AB växer söker vi nu en mekanikkonstruktör till en grupp kreativa ingenjörer som ansvarar för produktutvecklingen. Som konstruktör på avdelningen Produktutveckling kommer du bli en viktig medarbetare. Du kommer att arbeta både med att ta fram helt nya typer av lyfthjälpmedel samt att vidareutveckla/underhålla det befintliga sortimentet.

Du kommer att tillhöra är ett gott gäng som tillsammans hjälps åt att ta fram de bästa produkterna med avseende på ergonomi, säkerhet och produktivitet. Hela kedjan från försäljning till installation finns under samma tak, du kommer du ha samarbete med alla avdelningar här i Sverige, men även med våra distributörer och kunder runt om i världen. I rollen kommer även teknisk support att ingå.

För dig med rätt kvalifikationer och inställning erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt marknadsledande företag.

Vem söker vi?
Rollen är central med mycket eget ansvar och stor frihet att själv styra över ditt arbete, därför är det viktigt att du är en självgående person samt gillar utmaningar där både kreativitet och problemlösning är viktiga ingredienser.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet att arbeta mot deadlines samt att du är noggrann och strukturerad. Du har ett praktiskt handlag, är genuint teknikintresserad och har modet att testa nya idéer.

För att lyckas i rollen som mekanikkonstruktör hos oss har du:
Högskoleutbildning inom konstruktion Minst fem års erfarenhet från mekanisk konstruktion Goda språkkunskaper i svenska och engelska så i väl tal som skrift Är det meriterande med kunskap inom mekatronik Är det meriterande med kunskap inom hållfasthetsberäkningar / FEM

Som person:
Är du nyfiken och lösningsorienterad Är du kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska Är du serviceinriktad och lyhörd för kundens behov

Utöver den formella kompetensen kommer vi också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det innebär att du är en social person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kollegor, interna och externa kontakter som kunder.

Välkommen med din ansökan!
Då vi arbetar med löpande urval och ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Tarasso AB. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Annchen Kull. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Annchen Kull, 0723397034
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb