TechROi AB

TechROi är ett ingenjörsbolag med över 25 års erfarenhet från tillverkningsindustrin. Bolagets huvudfokus är ingenjörskonsulter men har även ett eget concept center där man konstruerar och tillverkar prototyper samt lågserieprodukter, detta främst till bilindustrin. TechROi har sedan ett tag tillbaka haft en fortsatt stor tillväxt och behöver nu utvidga sitt team av produktionstekniker.  

Som produktionstekniker på TechROi får du en omväxlande vardag med stor frihet och samtidigt stort ansvar för dina produkter. Du kommer ingå i ett team med andra medarbetare som har en bred samlad kompetens av produktionsteknik.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för produktionen samt kvalitén på din/dina produkter
  • Ansvara för att planera, monitorerna och kontrollera produktion av dina produkter
  • Ha dialogen med samtliga intressenter för produkten och verka som teknisk expert

Vi söker dig som gärna har relevant utbildning antingen från Industriell ekonomi, Maskinteknik eller liknande. Alternativt har du längre erfarenhet av produktionsteknik. Vi ser gärna att du har en bakgrund från producerande industri samt erfarenhet av liknande befattning, detta är dock inget krav. Du har goda kunskaper från tekniksektorn hanterar engelska i både i tal och skrift. 

För rollen är det viktigt att vara väl rustad med olika personliga egenskaper för att kunna hantera de utmaningar och krav som rollen innebär. En produktionstekniker spelar en viktig roll i att säkerställa effektivitet och produktivitet i tillverkningsprocessen.

Som person bör du vara öppen för att prova nya idéer och metoder för problemlösning, vara kreativ och ha förmågan att tänka utanför boxen är en tillgång. Att vara ansvarstagande och agera proaktivt i att identifiera och åtgärda eventuella avvikelser är avgörande för rollen.

För oss är samarbete och kommunikation nyckeln till framgång. Att vara prestigelös och kunna samarbeta med olika teammedlemmar och intressenter är avgörande för att upprätthålla en positiv arbetsmiljö och för att säkerställa smidig samordning mellan olika avdelningar och funktioner.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas i konsultrollen

Kontakt
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef
Carl Christensen mail: carl.christensen@techroi.com telefon: 073-844 40 18

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
  • Carl Christensen
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-08-01
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb