Grästorp är en kommun med framåtanda, i en vacker landsbygd, alldeles söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här finns en fin boendemiljö och nära till städer som Trollhättan, Vänersborg och Lidköping. I Grästorp finns många möjligheter till en aktiv fritid. Här finns ett mycket livligt föreningsliv och många fritidsanläggningar som exempelvis golfbana, ishall, konstgräsplan, ridhus, badhus, kulturhus och konserthus.
För mer information www.grastorp.se

Arbetsuppgifter;
Som enhetschef ansvarar du, tillsammans med dina medarbetare, för ett gott bemötande, bra stöd, god omsorg och välbefinnande för våra omsorgstagare. Du leder, fördelar och utvecklar arbetet mot fastställda mål. Du kommer att ha ansvar för att verkställa, planera och följa upp biståndsbeslut, följa upp ekonomi, arbetsleda och schemalägga personal. Avdelningen har ca 30 medarbetare vara två är gruppledare. Du ingår i ledningsgruppen för social service och rapporterar till socialchefen.
Utmaningen; Enhetschefen för hemtjänsten har utmaningen att planera och styra sina resurser så att vi på ett kostnadseffektivt sätt levererar så god kvalitet som möjligt.

Kvalifikationer;
Vi söker dig som har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Du är trygg i din roll som chef och leder, motiverar och samordnar din arbetsgrupp så att ni tillsammans når gemensamma mål. Du har en adekvat högskoleutbildning inom äldreomsorgens verksamhetsområden samt erfarenhet från arbetsområdet.
Vi ställer stora krav på din förmåga att leda personal och utveckla verksamheten. Vi sätter stort värde på om du har erfarenhet av att leda i förändring. Du har sinne för ekonomi och du har god planeringsförmåga.

Önskade egenskaper;
- förmåga att skapa goda relationer
- tydlighet
- förmåga att strukturera och organisera
- kommunikativ
- helhetssyn

Vi erbjuder;
En framåtblickande och entreprenöriell kommun med ett öppet klimat. Du får engagerade kollegor och medarbetare och du kommer att verka i en organisationen som prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling.
Vår kommun präglas av korta beslutsvägar och av samhällsengagerade invånare.


Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsult Staffan Melin på Tarasso AB som ansvarar för denna rekrytering; 070-689 46 24, staffan.melin@tarasso.se.
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtliga samtal från cv- och annonsförsäljare.

Ansök via länken nedan "Sänd ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/24
Kontakt
  • Staffan Melin, 070-689 46 24
Publicerat 2013-10-18
Sista ansökningsdag 2013-11-10

Tillbaka till lediga jobb